AYSİAD(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu' na nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut CATLIK, Başkan Yrd. Erl AKÇA, Başkan Yrd. Abdurrahman DEMİRDAK,
Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa ESEN, Süleyman SEMERCİ ve GENÇ AYSİAD Başkanı Uğur DOĞAN katılım sağladı.
Ziyaret sonrası Başkan KASAPOĞLU, nazik ziyaretleri için ve günün anısına takdim edilen hediye için AYSİAD yönetim kuruluna teşekkür etti.
@media (max-width:480px){ #aysiad-chat-embed{ right:12px; bottom:12px; width:92vw; height:72vh; } } @media (min-width:481px) and (max-width:1024px){ #aysiad-chat-embed{ width:420px; height:70vh; } } @media (min-width:1025px){ #aysiad-chat-embed{ width:420px; height:640px; } }